pretraži samo gkmm.hr
 GKMM na Twitteru  
jump to this imagejump to this imagejump to this imagejump to this imagejump to this imagejump to this imagejump to this imagejump to this imagejump to this imagecurrent imagejump to this imagejump to this imagePlay
   
 
DARIVANJE GRAĐE KNJIŽNICI
 
KATALOG FONDA GKMM


Gradska knjižnica Marka Marulića smatra dobrodošlim ponude o donacijama knjiga, te potiče darovanje kao podršku knjižničnim programima. Knjižnica je zahvalna darovateljima za svu darovanu građu.

Darovana građa mora zadovoljiti stručne kriterije kako bi se uvrstila u zbirku.
Knjižnica prihvaća građu koja podržava interese i potrebe zajednice, te zadržava pravo na neprihvaćanje darova, osobito ako darovi dupliciraju knjižnu građu ili su izvan opsega smjernica za izgradnju knjižnične zbirke, ako su u lošem stanju ili nisu sukladni s postojećom nabavnom politikom knjižnice.

Darodavci ne trebaju slati građu. Umjesto toga, poželjno je poslati darovnu ponudu koja identificira jedinicu(e) koju će ponuditi knjižnici.
Ponude se mogu slati mailom, faksom ili se možete obratiti knjižničarima u Središnjici (Ulica slobode 2), te ispuniti obrazac sa svojim osobnim podacima i podacima o broju primjeraka i vrsti darovane građe.

mail: gkmm@gkmm.hr
faks: 021/ 685 001
telefon: 685 029

Preuzmite Obrazac za darivanje građe knjižnici (.pdf, 156kb)

         
 

RADIONICE / TEČAJEVI


ODJELI / USLUGE / INFORMACIJE


ONLINE KATALOZI I PUBLIKACIJE


ŽENSKA SOBA / EU INFO