„Epidemija agresivnosti i emocionalnih teškoća kod djece – uzroci i što možemo učiniti”, predavanje Maje Bonačić, mag. psych. praktičar terapije igrom

Ponedjeljak, 15. svibnja 2017 od 17:00 do 18:30 u dvorani 1 Središnje knjižnice

Pozivamo Vas na posljednje predavanje ovo proljeće iz serije “Kako rastu srce i pamet: Epidemija agresivnosti i emocionalnih teškoća – uzroci i što možemo učiniti”. Radi se o besplatnom predavanju namijenjenog roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom, mladima i obiteljima a koje će diljem Hrvatske održati psihologinje Maja Bonačić i Sanja Ivanušević Grgas.

U praksi vidimo značajan porast agresivnosti i emocionalnih teškoća kod djece i mladih, a potkrepljuje ih i statistika . Na predavanjima ćemo razgovarati o mogućim uzrocima te onome što možemo učiniti da budemo prava podrška djeci i obiteljima te da smanjimo razinu stresa u radu.
Provjerite zašto se na Majinim i Sanjim predavanjima traži mjesto više.

“Kako rastu srce i pamet?” serija je predavanja Maje Bonačić (Udruga „Oblačić“, udruga-oblacic.hr) i Sanje Ivanušević Grgas (Centar za terapiju igrom, ceti.hr) koje su stručno utemeljena i praktično provjerena, namijenjena stručnjacima koji rade s djecom i roditeljima.

“Čarobna svjetiljka” edukacija je za stručnjake koji rade s djecom a koji žele nadograditi znanja o radu s djecom suvremenim spoznajama i s osobitom naglaskom na usvajanje praktičnih vještina.

O voditeljicama i edukaciji više potražite na
www.ceti.hr, https://www.facebook.com/carobnasvjetiljka, https://www.facebook.com/centar.terapijaigrom i https://www.facebook.com/UdrugaOblacic

O predavačici:
Maja Bonačić, mag. psych. praktičar terapije igrom, Udruga “Oblačić” (www.udruga-oblacic.hr). Maja je educirana iz područja integrativne, nedirektivne, filijalne terapije igrom te razvojne terapije igrom za djecu s poteškoćama. Uz to je majstor NLP-a i predsjednica Udruge Oblačić. Ima višegodišnje kliničko iskustvo u dijagnostičkom i terapijskom radu s djecom s posebnim potrebama. Vodila je nekoliko volonterskih edukativnih projekata, od kojih je najpoznatiji “Zaigrana pedala” za djecu s poremećajem iz autističnog spektra. Trenutno vodi projekt za ranu intervenciju i terapiju na otoku Korčuli.