Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Blagdansko druženje s volonterima i suradnicima

22 prosinca, 2016 @ 18:00 - 20:00

U četvrtak, 22. prosinca 2016. u 17 sati u velikoj dvorani Središnje knjižnice, u povodu božićno – novogodišnjih blagdana, već tradicionalno Odjel za djecu i mlade organizira druženje s volonterima i suradnicima koji su u godini na izmaku svojim radom, znanjem, zalaganjem i toplinom obogatili naše programe i bili od velike pomoći u realizaciji naših ciljeva i ideja.

Želja nam je zahvaliti volonterima – voditeljima radionica i programa za djecu i mlade, kao i mladim volonterima i našoj djeci pomagačima koji su sve to začinili smijehom, vedrinom ali i znanjem podučavavši svoje vršnjake.
Ovim putem pozivamo polaznike radionica i njihove roditelje te članove obitelji da svojom prisutnošću uveličaju ovaj događaj.
Prigodno vas častimo dramskom radionicom grupe iz Tribunja i stihovima na čakavici, svirkom, pjesmom i recitacijama koja se organizira u 17 sati, a u 18 sati nastavljamo s druženjem.
Našim volonterima, velikima i malima, i našim suradnicima s kojima smo ostvarili dobre projekte, dodijelit ćemo zahvalnice, a i sve ostale očekuje slatko iznenađenje.
Obavezno: Ponijeti osmijeh i vedro raspoloženje!
U prilogu je čestitka i najbolje želje svima za predstojeće blagdane i Novu godinu za koju su zaslužni naši suradnici, djeca polaznici i dječak Marin koji ju je napravio 🙂
Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Detalji:

Datum:
22 prosinca, 2016
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Događaj Categories:
, ,
Događaj Tags:
, , ,

Organizator

GKMM – Odjel za djecu i mlade
Telefon:
+38521685020; +38521685022
E-pošta:
sredisnjica-djecji@gkmm.hr
Web stranica:
http://www.gkmm.hr/odjel_za_djecu_i_mlade.htm

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica, Multimedijalne dvorane
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021 685 027
Web stranica:
http://www.gkmm.hr/odjeli-sredisnje-knjiznice/multimedijalne-dvorane-cjenik-i-tehnicki-podaci/