Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Male tajne roditeljstva“: „Komunikacijske vještine stručnjaka i medijacija u odnosu s roditeljima“, predavanje mag. pedagogije Ines Sedlar

veljača 6, 2017 @ 18:00 - 19:00

U ciklusu besplatnih predavanja „Male tajne roditeljstva“, poslušajte predavanje „Komunikacijske vještine stručnjaka i medijacija u odnosu s roditeljima“. Predavačica je mag. pedagogije Ines Sedlar.
Po svojoj osnovnoj prirodi čovjek je društveno biće te posjeduje urođenu potrebu i sklonost prema povezivanju s drugim ljudima i težnju da pripada grupi i živi u zajednici.
Suvremena, humanistički orijentirana psihologija međuljudski odnos karakterizira kao „odnos dvaju pojedinaca koji podrazumijeva postojanje, prihvaćanje i poštovanje ukupnog integriteta, te cjelovitosti sebe i drugoga u odnosu“. Čovjek živi u stalnom procesu uspostavljanja, trajanja i prekida međuljudskih odnosa. U tim odnosima on prima i šalje poruke, ponaša se, komunicira. Komunikacija unutar međuljudskog odnosa povezana je s potrebom čovjeka da ostvari kontakt s drugim ljudima i tako dobije orijentaciju o sebi samome i svome ponašanju, kao i emocionalno zadovoljstvo koje se ostvaruje unutar odnosa, te osjećaj povezanosti i pripadnosti.

Slušajući predavanje saznajte više!

Details

Date:
veljača 6, 2017
Time:
18:00 - 19:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Organizer

GKMM – Odjel multimedije
Phone:
+38521 685 024
Email:
sredisnjica-multimedija@gkmm.hr
Website:
http://www.gkmm.hr/wordpress/?page_id=1588

Venue

GKMM – Središnja knjižnica, Odjel multimedije
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
021 685 024
Website:
http://www.gkmm.hr/mreza-gkmm/odjel-multimedije/