Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Predavanje Maje Bonačić, mag. psych. „Važnost implementacije igre u radu s djecom s poremećajem iz autističnog spektra” u sklopu projekta Zaigrana pedala

ožujak 31, 2016 @ 18:00 - 20:00

Predavanje Maje Bonačić, mag. psych. „Važnost implementacije igre u radu s djecom s poremećajem iz autističnog spektra” u sklopu projekta Zaigrana pedala

Projekt ”Zaigrana pedala” pothvat je Maje Bonačić, koja će povodom Svjetskog dana autizma, od 30. ožujka do 6. travnja, na biciklu posjetiti Šibenik, Split, Makarsku, Metković, Dubrovnik, Herceg Novi i Korčulu te u svakom gradu održati predavanje kako bi istaknula važnost igre  kao univerzalnog dječjeg jezika ali i razbila predrasude vezane uz poremećaje iz autističnog spektra.

Maja Bonačić, magistrica psihologije i praktičar terapije igrom, koja se bavi psihološkom procjenom, ranom intervencijom i terapijom igrom s djecom s dijagnozom PAS-a. Osim konstantne edukacije u području terapija igrom, Maja je završila i ranu procjenu djece 0-6 godina na ERF-u te edukaciju iz poticanja razvoja komunikacije i PECS, što joj omogućava procjenu djece i kroz igru i kroz standardizirane instrumente.
Vodi Udrugu Oblačić, koja djeluje na području Korčule i šire okolice. Osim toga je i vrsni sportaš, s nekoliko postolja (triatlon, trčanje, plivanje), uključujući i državna prvenstva.

http://zaigranapedala.blogspot.hr/2016/03/zaigrana-pedala-2016-ili-prica-o-jednoj.html

Detalji:

Datum:
ožujak 31, 2016
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:
,

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica, Multimedijalne dvorane
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021 685 027
Web stranica:
http://www.gkmm.hr/odjeli-sredisnje-knjiznice/multimedijalne-dvorane-cjenik-i-tehnicki-podaci/