Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Putopisna tribina Ankice Cicvarić „Moj put u Santiago“

studeni 30, 2016 @ 18:00 - 20:00

Bližio se moj četrdeseti rođendan, a ja sam sve više osjećala potrebu za odgovorima na neka životna pitanja. Postavljala sam ih sama sebi i u ranijim, prijelomnim fazama života. To su pitanja koja si svatko u životu, kad-tad postavi. Odgovori na njih su rekapitulacija dosadašnjeg dijela i istovremeno putokaz za daljnji životni hod.
Svjesna da sam u sredini životnog tijeka, odlučila sam napraviti promišljajuću stanku prije nastavka. Kako nastaviti dalje? Bila sam svjesna da taj završetak i novi početak u jednom, treba biti poseban. To treba biti nešto što se u životu ne čini puno puta.
Ankica Cicvarić

Ankica Cicvarić (Split, 1970.) je učiteljica razredne nastave i profesorica teologije i likovne kulture. Živi u Strožancu kod Splita i radi kao vjeroučiteljica u tamošnjoj osnovnoj školi. Jedna je od autorica udžbenika za Vjeronauk za sedmi razred, a u izdanju MH Split joj je izašla knjiga poezije „Krik punog mjeseca“ 2005. Autorica se još bavi glazbom, slikarstvom, fotografijom gdje je sudjelovala u više skupnih izložbi, a 2005. je u Gornjoj Podstrani imala samostalnu izložbu fotografija „More, konop, mriže“ u sklopu manifestacije Podstransko ljeto. Bavi se i primijenjenom umjetnošću, a s eksperimentalnim filmom „Jarboli“ je osvojila II. nagradu na festivalu „More“ u Rijeci. Ovo joj je prvi putopis, izdan u vlastitom izdanju.

Detalji:

Datum:
studeni 30, 2016
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica, Multimedijalne dvorane
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021 685 027
Web stranica:
http://www.gkmm.hr/odjeli-sredisnje-knjiznice/multimedijalne-dvorane-cjenik-i-tehnicki-podaci/