Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

“Svijet oko nas” (priroda i životinje u prirodi), izložba fotografija Mirele Burić

ožujak 25, 2015 @ 19:00 - 20:00

“Svijet oko nas” (priroda i životinje u prirodi), izložba fotografija Mirele Burić

Mirela Burić,rodila se 1.veljače 1967 godine .Odrasla sam u udomiteljskoj obitelji na Braču,te domovima u Splitu, Rijeci i Zagorju i sa 18 godina natrag u Split.Tu sad živim sa svojim prekrasnim sinom i nevjestom,(sa dva psa i mačkom,i ne zna se kad će ih biti i više).Završila sam grafičku školu,što je možda i pridonjelo mojoj prvoj ljubavi –fotografiji.Radila sam u „Slobodnoj Dalmaciji“,a sad ( u mirovini) tajnica sam udruge „E,to je to“,planinarim u planinarskom društvu „Split“,izrađujem skulpture u drvu i kamenu,od prošle godine pjevam i udaram u ymbe(đembe) bubanj u pjevačkom društvu „Marjan“.Bavim se energetskim liječenjem ljudi ili kako to zovem „buđenjem ljudi“.
Izlagala sam u prostorijama planinarskog društva Split,Fotoakademiji u sklopu izložbe rukotvorina,a moja prva samostalna izložba je bila u domu kulture Zvonimir Solin. Počela sam sa tkzv.“Fotoretajima“ gdje sam učila o pravilima u fotografiranju,expoziciji,svijetlu,boji,kutu snimanja ..,da bi to sve primjenila na svoj način.
Moj naziv izložbe,“SVIJET OKO NAS“ (PRIRODA I ŽIVOTINJE U PRIRODI),govore o mom pristupu ali i poruci svima nama koliko malo nam treba u životu..Iako amater,imam svoj individualni stil koji otkriva jedan tajni svijet.Moj pogled kroz objektiv je zarobljen trenutak pojavnosti,bez pretjerane obrade ( tkzv.fotoshopa).Sa istim žarom, fotografiram motive u prirodi, životinje i mnoge momente viđene samo meni. Fascinirana sam munjama ,ta nesputanost, kroz kratkotrajnost mi govori da budemo sretni sad,ovog trenutka,jer život i je , samo niz trenutaka.

S poštovanjem , Mirela Burić

Detalji:

Datum:
ožujak 25, 2015
Vrijeme:
19:00 - 20:00
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:
,

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica, Izložbeni prostor
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+38521685011
Web stranica:
http://www.gkmm.hr