Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske: Javna rasprava o prioritetima Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva u razdoblju od 2017. do 2021.

travanj 13, 2016 @ 10:00 - 14:00

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske: Javna rasprava o prioritetima Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva u razdoblju od 2017. do 2021. godine. U raspravi sudjeluju predstavnice Ureda za udruge: Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja; Stela Fišer Marković, voditeljica odjela i Darija Marić, savjetnica

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira javnu raspravu o prioritetima Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva u razdoblju od 2017. do 2021. godine. Riječ je o drugoj u nizu javnih rasprava koje organizira Ured za udruge kako bi uključili što veći broj sudionika u pripremu nove Nacionalne strategije, odnosno u definiranje prioriteta za provedbu u narednom razdoblju.

Cilj je javnim raspravama dobiti povratnu informaciju organizacija civilnoga društva o preprekama i izazovima razvoja civilnoga društva u novom četverogodišnjem razdoblju, uz osvrt na provedbu aktualne Nacionalne strategije.
Javne rasprave predstavljaju početak procesa izrade nove Nacionalne strategije koji će se nastaviti dodatnim, tematskim raspravama tijekom 2016. godine.

Proces će biti okončan internetskim savjetovanjem o njenom nacrtu te, konačno, usvajanjem Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva u razdoblju od 2017. do 2021. godine u 2017. godini.

Na javnoj raspravi u Splitu predstavnice Ureda za udruge: Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja; Stela Fišer Marković, voditeljica odjela i Darija Marić, savjetnica predstavit će dosadašnji napredak u provedbi aktualne Nacionalne strategije za razdoblje od 2012. do 2106. godine te razgovarati sa sudionicima iz organizacijama civilnog društva o aktualnim izazovima s kojima se susreću te s tim u vezi mogućim prioritetima u novoj Nacionalnoj strategiji za naredno razdoblje.

Detalji:

Datum:
travanj 13, 2016
Vrijeme:
10:00 - 14:00
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica, Multimedijalne dvorane
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021 685 027
Web stranica:
http://www.gkmm.hr/odjeli-sredisnje-knjiznice/multimedijalne-dvorane-cjenik-i-tehnicki-podaci/