Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Večer s Brunom Šimlešom, predstavljanje autorove nove knjige “Umjetnost života”

listopad 21, 2015 @ 18:00 - 20:00

S veseljem Vas pozivamo na promociju nove knjige Umjetnost života: Kako ovladati umijećem ljubavi poznatog hrvatskog autora uspješnica iz područja samopomoći i TV voditelja Brune Šimleše.
U Školi života Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, u Ljubavologiji nas je naučio kako voljeti druge, a pritom ostati svoj.
U knjizi Umjetnost života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojega života stvoriti remek-djelo. U osam poglavlja Šimleša govori o svetosti života, ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako postati životni umjetnik. Piše o ključnim životnim idejama objašnjavajući kako se možemo igrati u životu, ali ne i poigravati s njime budući da je život svet. Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem. To pravo nitko nam ne može oduzeti pa autor u knjizi objašnjava kako možemo privući ljubav koju zaslužujemo.
Dođite u srijedu, 21. listopada u 18 sati u Gradsku knjižnicu Marka Marulića u Splitu i saznajte kako postati životni umjetnik.
Ulaz slobodan!

Details

Date:
listopad 21, 2015
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Organizer

GKMM
Phone:
+38521685000

Venue

GKMM – Središnja knjižnica
Slobode 2

Split, 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Phone:
021685000
Website:
www.gkmm.hr