Knjižnica Trstenik, art-radionica “Fraktali u svakodnevnom životu”

Knjižnica Trstenik, četvrtak, 21. rujna u 18 sati

 

Želite promjene u svom životu, a ne znate odakle ni kako započeti…

Želite biti kreativniji, imati veće samopouzdanje, poboljšati komunikaciju, smanjiti stres…

Unesite u svoj život sve ono što vam nedostaje – izbacite sve ono što vam smeta. Upoznajte koristan alat koji vam u tome može pomoći.

Dođite na predstavljanje Metode fraktalnog crteža koju će voditi Željka Salamunić, voditeljica kreativnih radionica u Splitu.

Metoda u sebi objedinjuje discipline kao što su art-terapija, braingym, kromoterapija, samopomoć,… Temelji na crtanju linija i bojanju. Njena posebnost je iz nacrtanog vidjeti svoje unutarnje stanje, te isto korigirati linijama i bojama unoseći sklad u svoj život. Kroz igru boja ulazimo u aktivnu meditaciju i otvaramo se novom kreativnom pristupu životu.

Dob, obrazovanje i talent nisu važni. Ova znanstveno utemeljena metoda je namijenjena svima koji žele poraditi na poboljšanju kvalitete vlastitog života, a posebno zanimljiva može biti onima koji pomažu drugima u rješavanju njihovih životnih problema: psiholozima, odgajateljima, učiteljima, terapeutima, roditeljima,…

Na predstavljanju metode, koje je namijenjeno odraslim osobama,  imati ćete priliku čuti zanimljive informacije o metodi i radionicama, postavljati pitanja, te se u praktičnom dijelu okušati u izradi fraktalnog crteža.

Ulaz je slobodan.