MS Talk „Život s multiplom sklerozom“ u suradnji s udrugom MS Tim

Petak, 16. lipnja 2017. u 18:00 u dvorani 1 Središnje knjižnice
MS Talk „Život s multiplom sklerozom“ u suradnji s udrugom MS Tim
Predavači: doc. dr. sc. Mario Habek iz KBC Zagreb i predsjednica udruge MS tim Hrvatska, Mirjam Jukić.

Nakon Zagreba i Pule MS Tim Hrvatska seli u Split. U Središnjoj knjižnici GKMM, 16. lipnja u 18 sati održat će se predavanje na temu „Život s multiplom sklerozom“, a u sklopu programa MS Talk. Predavači će biti docent Mario Habek i predsjednica udruge MS tim Hrvatska, Mirjam Jukić.
Pozivamo Vas na sasvim drugačije predavanje koje je svojevrsni “talk show” između oboljelih i doktora…govorit ćemo o našim simptomima te preporukama kako ih ublažiti. Proći ćemo kroz sva lica multiple skleroze. Imat ćete priliku za pitanja i razgovor sa predavačima.
MS talk je predavanje kojima se oboljeli educiraju i upoznaju s najnovijim istraživanjima i saznanjima o svojoj bolesti od koje u svijetu boluje preko 2,5 milijuna ljudi, a lijeka za ovu progresivnu autoimunu bolest još uvijek nema.

Nakon predavanja na Bačvicama će se održati i MS Pilates. Radi se o jedinstvenom programu i ni jedan sličan u svijetu se ne provodi na ovaj način jer su ga osmislili i oblikovali oboljeli, te ga prilagodili potrebama i specifičnostima svoje bolesti. Projekt se razvijao i testno provodio u Vinkovcima dvije godine, a sada se kreće u edukaciju oboljelih i prezentiranje projekta u cijeloj Hrvatskoj.