Radionica “Trebam li mijenjati svoj roditeljski pristup?” – voditelj Igor Longo, prof. psihologije i realitetni psihoterapeut

 Četvrtak, 23. veljače 2017. u 17:30 na Odjelu za djecu i mlade

U sklopu 10. tjedna psihologije u Hrvatskoj, 20. – 26. veljače 2017., u suradnji s Društvom psihologa u Splitu, na Odjelu za djecu i mlade GKMM Split održat će se radionica Trebam li mijenjati svoj roditeljski pristup? Voditelj radionice je Igor Longo, prof. psihologije i realitetni psihoterapeut.

Roditeljska očekivanja i snovi o životnom putu djeteta ponekad se, nažalost, ne ostvaruju u potpunosti. Znaju se pojaviti nesporazumi i previdi oko važnih pitanja, što dovodi do udaljavanja djeteta od roditelja. Pitamo se tada, jesam li roditelj kakav ja želim biti i jesam li roditelj kakav je potreban mome djetetu. Želimo znati koliko naš pristup djetetu čini da se svi u obitelji dobro osjećamo.
Pitamo se treba li nešto mijenjati. Razmišljamo o promjenama djetetovog i svog ponašanja i želimo utvrditi koji su to nezaobilazni činitelji koji doprinose kvaliteti odnosa i ostvarenju naše roditeljske misije.
Interaktivna radionica za malu skupinu roditelja naznačit će koji su to bitni aspekti pristupa djetetu koji potpomažu postizavanju naših roditeljskih ciljeva.

Radi ograničenog broja polaznika, potrebno je prijaviti se na 685-020 ili direktno na Odjelu za djecu i mlade Središnje knjižnice, Slobode 2, Split.