Učlanjenje u GKMM Split i Zlatna vrata po jedinstvenoj cijeni od 200 kn

Akcija traje od 21. ožujka do 21. travnja 2017.

U razdoblju od 21. ožujka do 21. travnja 2017. za jedinstvenu cijenu od 200 kn za obje članske iskaznice (koje moraju glasiti na isto ime i prezime) u Središnjoj knjižnici GKMM Split, Slobode 2, dobijate obje članske iskaznice koje trebate samo prvi put donijeti u Kinoteku Zlatna vrata kako bi dokazali upis po akcijskoj cijeni.

Članska karta Kinoteke Zlatna vrata vrijedi godinu dana od dana kupnje i posjedniku omogućuje popust od 50% na punu cijenu karte za sve filmove art-programa (suvremene produkcije) koja inače iznosi 20 kn, te besplatan ulaz na sve projekcije filmske klasike. Također, članovi imaju prednost pri rezervaciji mjesta za premijere i ostale posebne programe za koje je predviđena ta mogućnost, i to na način da se prvi dan primanja rezervacija mogu predbilježiti samo članovi, a tek od drugog dana svi ostali, neovisno o tome radi li se o besplatnoj projekciji ili ne.

Članska iskaznica GKMM Split također vrijedi godinu dana od dana kupnje. Članovi Knjižnice mogu se služiti cjelokupnom knjižničnom građom i knjižničnim uslugama u svim knjižnicama u mreži.
Cijena izrade GKMM članske iskaznice iznosi 15 kuna.