Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tjedan psihologije: George M. Slavich „The Importance of Social Relationships for Mental and Physical Health“

veljača 20 @ 18:30 - 20:00

Tjedan psihologije: George M. Slavich „The Importance of Social Relationships for Mental and Physical Health“, predavanje u organizaciji Društva psihologa Split (predavanje je  na engleskom jeziku).

George je uspješni američki psiholog hrvatskih korijena zaposlen na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu s dugogodišnjim istraživačkim radom u području stresa i njegovog utjecaja na zdravlje ljudi. Trenutno boravi u Splitu gdje surađuje s MedILSom, a s nama će podijeliti svoje dosadašnje spoznaje i iskustva

Dr. sc. George M. Slavich, profesor je na Odsjeku za psihijatriju i biobiohevioralne znanosti Sveučilišta Kalifornija u Los Angelesu i voditelj sveučilišnog Laboratorija za procjenu stresa i istraživanja u području stresa. Znanstveni interes dr. Slavicha usmjeren je na psihološke i fizičke učinke nepovoljnih društvenih iskustava. Iako vrlo mlad, dr. Slavich dobitnik je brojnih nagrada uključujući i „Nagradu Theodore Blau“ u ranoj karijeri za izvanredan doprinos kliničkoj psihologiji iz 2012. godine.

Details

Date:
veljača 20
Time:
18:30 - 20:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

GKMM – Središnja knjižnica, dvorana 1
Ulica slobode 2
Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Phone:
0038521 685 000
Website:
http://www.gkmm.hr

Organizer

GKMM
Phone:
+38521685000