Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Druženje djece iz DV “Ružmarin” s Mirjanom Nazor, psihologinjom u knjižnici Trstenik

studeni 5, 2014 @ 18:00 - 20:00

“U današnje vrijeme često se žalimo da smo zapustili odgoj, pa čak i zaboravili što znači odgajati djecu. A to je zapravo tako jednostavno. Potrebno je vlastitim primjerom djetetu pokazati što smatramo važnim u životu. Velike riječi, povišeni ton, možda čak i prijetnje, neće puno pomoći. Mogu čak i odmoći. Ali šetnja s roditeljima, zajednički izlet ili igra prožeta smirenim i nenametljivim razgovorom pomoći će djetetu da doživi ljepotu i toplinu zajedništva i vrijednost međusobnog poštovanja.
Ma koliko voljeli svoju djecu i ma koliko novca imali, nemojmo ljubav iskazivati samo poklonima. Svi znamo da je od bilo kojeg materijalnog dara vrednije vrijeme koje s djecom provedemo. Ali ponekad nam je lakše i jednostavnije samo dati poklon.
Kada bismo malo češće utiskivali u duše svoje djece i svojih đaka pečate plemenitosti, altruizma, dobrote i tolerancije, vjerujem da bismo živjeli u pitomijem, privlačnijem i ljepšem svijetu.”
(ulomak iz knjige Mirjane Nazor, Male priče 3)

Na tragu ovih misli psihologinje Mirjane Nazor, u Mjesecu knjige družit ćemo se s djecom iz dječjeg vrtića Ružmarin iz Splita. Dragi roditelji, dovedite i Vi u knjižnicu Trstenik svoju djecu, ali i njihove prijatelje. Na taj ćemo način, u toplini zajedništva, provesti vrijeme s našom dragom gošćom te naše druženje učiniti još ugodnijim!

Detalji:

Datum:
studeni 5, 2014
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:
,

Organizator

GKMM – Knjižnica Trstenik
Telefon:
+38521685077
E-pošta:
trstenik@gkmm.hr
Web stranica:
http://www.gkmm.hr

Lokacija

GKMM – Knjižnica Trstenik
Papandopulova 25

Split, 21000 Hrvatska
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021685075; 685077
Web stranica:
www.gkmm.hr