Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iza ogledala „Razgovor s Irenom Jurjević“

ožujak 12, 2018 @ 18:00 - 20:00

Ovo je razgovor o životu. Takav kakav je. Zašto se ponašamo ili reagiramo na određene načine, o onome o čemu se ne usudimo pričati na kavi s prijateljima, strahovima, brigama za ljude oko nas i za sebe same, o neuspjehu i uspjehu, o ljubavi kad nam je neshvatljiva.

Ovo je mjesto na kojem možete sve reći i sve pitati, nema „tabu“ tema. Dobit ćete jasne smjernice i tehnike sa psihoterapijskog kauča – kako se nositi sa svim onim čime se ne znamo nositi.

Irena će nas kratkim predavanjem uvesti u temu, koja je ovaj put “Ljubav i partnerski odnosi”, ali naglasak je na razgovoru, raspravi i izmjenjivanju osobnih iskustava koje za cilj imaju razumijevanje samih sebe i drugih oko nas, osnaživanje i poboljšanje kvalitete života.

Pričat ćemo o brigama s kojima se svakodnevno mučimo, o ljubavi, odnosima i vezama kada stvari krenu nizbrdo, o strahovima, napadima panike, samoći i kako ih zauzdati, kako je biti drugačiji kada se ne uklapamo u očekivanja obitelji i društva. Zašto smo u depresiji i kako iz nje izaći van, kako kreiramo stres i kako živjeti bez stresa u okolini koja se „navukla“ na stres. Kako se zauzeti za sebe i kako kroz život izgubimo sebe, svoje samopouzdanje, želje i snove te kako ih vratiti? O svemu onome što vas muči.

Ulaz je slobodan.

Details

Date:
ožujak 12, 2018
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

GKMM – Središnja knjižnica, dvorana 1
Ulica slobode 2
Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Phone:
0038521 685 000
Website:
http://www.gkmm.hr

Organizer

GKMM
Phone:
+38521685000