Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

„Je li odgoj instinkt, trend ili znanost?”, predavanje Maje Bonačić, mag. psych.

rujan 27, 2016 @ 18:00 - 20:00

Današnji roditelji i stručnjaci koji rade s djecom u vrlo su nezavidnoj poziciji. Žele pružiti najbolju podršku za razvoj svom djetetu no ostaju zbunjeni u susretu s pregršt različitih stavova i teorija stručnjaka svih profila čija su mišljenja vrlo često u potpunoj suprotnosti.
Koplja se sudaraju na svim područjima odgoja – od toga da li trebamo skakati na svaki mig djeteta pa do toga da dijete trebamo pustiti da se isplače jer ćemo ga u suprotnome razmaziti. Treba li pustiti da dijete doji ili spava s roditeljima dokle ono želi ili ranije poticati osamostaljivanje? Treba li i kako djeci postavljati granice? Ako svaka teorija obećava da je ona prava, kojoj vjerovati?
Otvaranje tih i drugih dilema te odgovore što uistinu doprinosi zdravom emocionalnom i kognitivnom razvoju djeteta čut ćete na predavanju Maje Bonačić / Sanje Ivanušević Grgas, s dugogodišnjim stručnim i praktičnim iskustvom u radu s djecom i obiteljima.

Maja Bonačić, magistrica psihologije i praktičar terapije igrom, koja se bavi psihološkom procjenom, ranom intervencijom i terapijom igrom s djecom s dijagnozom PAS-a. Osim konstantne edukacije u području terapija igrom, Maja je završila i ranu procjenu djece 0-6 godina na ERF-u te edukaciju iz poticanja razvoja komunikacije i PECS, što joj omogućava procjenu djece i kroz igru i kroz standardizirane instrumente.

„Kako rastu srce i pamet?” serija je predavanja Maje Bonačić (Udruga „Oblačić“) i Sanje Ivanušević Grgas (Centar za terapiju igrom) koje su stručno utemeljena i praktično provjerena, namijenjena stručnjacima koji rade s djecom i roditeljima.

„Čarobna svjetiljka” edukacija je za stručnjake koji rade s djecom a koji žele nadograditi znanja o radu s djecom suvremenim spoznajama i s osobitom naglaskom na usvajanje praktičnih vještina.

Detalji:

Datum:
rujan 27, 2016
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Događaj Category:
Događaj Tags:
,

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica, Multimedijalne dvorane
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021 685 027
Web stranica:
http://www.gkmm.hr/odjeli-sredisnje-knjiznice/multimedijalne-dvorane-cjenik-i-tehnicki-podaci/