Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

“Meditacija za svaki dan” predavanje i prezentacija Kadam Marka Deckera

7 listopada, 2014 @ 18:30 - 20:00

"Meditacija za svaki dan" predavanje

“Meditacija za svaki dan” predavanje i prezentacija Kadam Marka Deckera u organizaciji Budističkog centra Kailash i GKMM.

Meditacija za svaki dan

Ova pristupačna i praktična prezentacija će pokazati kako svatko, bio budist ili ne, može primjeniti meditaciju u svojoj užurbanoj i pretrpanoj svakodnevici kako bi nadvladao stres, razvio mentalnu fleksibilnost, i uživao u životu u potpunosti.
Predavanje je prigodno i za početnike i za iskusnije meditatore. Svatko može naučiti meditirati i svi su dobrodošli!
Meditiramo sjedeći na stolicama da bi svima bilo udobno.

Predavač
Kadam Mark Decker boravišni je učitelj Kailash centra, u Splitu. Kao Geshe-lin učenik proveo je 6 godina učeći i prakticirajući budizam u Madhyamaka centru pokraj Yorka, prije svog dolaska u Hrvatsku 2000. Kadam Mark svojim iskustvom u poučavanju i praktičnim zalaganjem već niz godina donosi dobrobit svim studentima Kailash centra. Čak i najdublje teme budizma približava na jednostavan i pristupačan način.

Organizator
Budistički centar Kailash je član Nove Kadampa tradicije – Međunarodnog Kadampa budističkog udruženja koje je utemeljio Geshe Kelsang Gyatso. Centar je posvećen ostvarenju svjetskog mira time što svakome daje priliku da razvije trajan mentalni mir kroz meditaciju i relevantne prakse. Na vama je da uzmete što i koliko želite od ponuđenog. Program u Kailash centru nudi znanstvene metode za unaprjeđenje naše ljudske prirode i kvaliteta kroz razvoj našeg mentalnog kapaciteta te je prilagođen svim razinama interesa – od početnika do naprednih praktičara. Također je i otvoren za svakoga – mlade, stare, zaposlene, umirovljene, obitelji, neovisno o porijeklu i vjerskoj pripadnosti ili nepripadnosti. Nije potrebno biti budist da biste sudjelovali!

Detalji:

Datum:
7 listopada, 2014
Vrijeme:
18:30 - 20:00
Događaj Categories:
, ,
Događaj Tags:
, ,

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica
Slobode 2

Split, 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021685000
Web stranica:
www.gkmm.hr