Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Nastavni zavod za javno zdravstvo – SDŽ: Predstavljanje društvene igre „Pretežno vedro“

ožujak 1, 2016 @ 12:30 - 15:00

Projekt Pretežno vedro je implementiran u odgojno-obrazovne institucije s ciljem zaštite i unapređenja mentalnog zdravlja djece i mladih te se kontinuirano provodi od 2011. godine. Do sada je u projektu sudjelovalo oko 3500 djece i mladih izravnim učešćem o čemu je snimljen i dokumentarni film čija je premijera bila prošle godine u Kinoteci Zlatna vrata u Splitu. Aktivnostima se pridružio i Plesni klub Vruća čokolada koji će i nadalje u djelu aktivnosti pod nazivom Život je pokret sudjelovati u projektu.

Društvenu igru ​„Pretežno​ vedro“ osmislili su, ilustrirali i uredili učenici i djelatnici Osnovne škole Stobreč u aktivnostima javno zdravstvenog projekta čiji je nositelj NZJZ-SDŽ; Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti.
Igra je grafički uređena i izrađena u Školi za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split uz pomoć 3D printera te iznimnog truda i angažmana ravnatelja i profesora škole. Igra će se podijeliti u deset osnovnih škola na području Županije te će se provesti njeno vrednovanje od strane učenika i stručnih suradnika kako bi procijenili ishode njene primjene i namjene o čemu će struka i javnost biti pravovremeno obaviješteni.

Igra će se pokloniti Klinici za dječje bolesti Split, Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Marka Marulića Split te Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe Maestral Split.

Detalji:

Datum:
ožujak 1, 2016
Vrijeme:
12:30 - 15:00
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica
Slobode 2

Split, 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021685000
Web stranica:
www.gkmm.hr