Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Predavanje Marka Fereka „Hiperaktivni sanjari u školi“ u suradnji s Udrugom Buđenje

listopad 20, 2016 @ 18:00 - 20:00

U predavanju “Hiperaktivni sanjari u školi” Marko Ferek nas uvodi u svoju osobnu priču odrastanja sa simptomima nepažnje, hiperaktivnosti i impulzivnosti te pruža jedinstvenu perspektivu učenika čija različitost nije na vrijeme bila uočena. Kroz životnu priču puno bolje upoznajemo simptome te vidimo kako ti isti simptomi koji su stvarali poteškoću, mogu postati prednost. “Hiperaktivni sanjari u školi” uz konkretne primjere i savjete daje širu sliku ADHD-a.

Marko Ferek, dipl.ing.
Predsjednik udruge Marko Ferek diplomirao je 2003. godine na ACMT (American College of Management and Technology) u Dubrovniku. Godinu dana nakon završetka studija osniva u Zagrebu udrugu Buđenje.
Zbog svojih osobina tijekom školovanja doživio je puno neuspjeha i kritika što je dovelo do gubitka samopouzdanja. Igrom slučaja, u određenom periodu shvatio je da su problemi poput nepažnje, sanjarenja, hiperaktivnosti koje je imao zapravo velika prednost te je odlučio društvu prikazati te osobine u cijelosti i sve dobro što iz njih proizlazi.
U deset godina djelovanja udruge održao je više od 300 predavanja i radionica na stručnim skupovima, u brojnim osnovnim školama, bolnicama, centrima za odgoj i obrazovanje, kroz koje je obuhvaćeno više od 10.000 roditelja, profesora, logopeda i ostalih stručnih suradnika. Internacionalna predavanja Marka Fereka uključuju Tuzlu (BiH), Ljubljanu (Slovenija), Hong Kong (NRK), London (Engleska), Galway (Irska), Toronto (Kanada), Budimpešta (Mađarska), Orlando (SAD), Malta, Brisel… Autor je knjige Hiperaktivni sanjari koja je izdana na dva jezika (hrvatski i mađarski).

Detalji:

Datum:
listopad 20, 2016
Vrijeme:
18:00 - 20:00
Događaj Categories:
,
Događaj Tags:
, , ,

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica, Multimedijalne dvorane
Ulica slobode 2

Split, Dalmatia 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021 685 027
Web stranica:
http://www.gkmm.hr/odjeli-sredisnje-knjiznice/multimedijalne-dvorane-cjenik-i-tehnicki-podaci/