Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

“Transformacija osobnih mogućnosti” besplatne radionice osobnog razvoja u organizaciji Syncro trening centra i GKMM

listopad 6, 2014 @ 17:30 - 20:00

Povodom obilježavanja međunarodnog Tjedna cjeloživotnog učenja Syncro Trening Centar organizira niz predavanja i radionica s temom važnosti ulaganja u cjeloživotno obrazovanje, osobni i profesionalni napredak.
“ONTOLOŠKI COACHING – TRANSFORMACIJA OSOBNIH MOGUĆNOSTI” održat će se 6. listopada od 17:30 do 20:00 u Gradskoj knjižnici Marka Marulića, Slobode 2, Split.
Polaznici radionica upoznat će se pobliže s metodom ontološkog coachinga i snagom tranformacijskog rada koji pomaže ljudima da izađu izvan ustaljenih obrazaca razmišljanja i djelovanja koji za njih ne funkcioniraju te da pronađu nova i kreativna rješenja, u obiteljskom, osobnom ili poslovnom okruženju. Rad se bazira se na poznatoj ideji kako smo sami tvorci vlastitog iskustva i kvalitete života, a uz iznimnu metodu transformacijskog, odnosno ontološkog coachinga i iskustvenog učenja, uspijeva polazniku znanje pretočiti u mudrost.
Radionice će održati dipl. psiholog i trener Maja Darija Škrljak i dipl. biolog, trener i coach Juraj Boljat iz Syncro Trening Centra.
Radionice su otvorene za sve uz prethodnu najavu zbog ograničenig broja mjesta. Molimo Vas najavite nam svoj dolazak na e-mail: trainings@syncro.hr ili na broj telefona: 0912993280, kontakt osoba Tanja Levar Kovačević.
U sklopu ciklusa radionica Syncro Trening Centra besplatne radionice održavaju se i u Varaždinu, Osijeku i Rijeci prema rasporedu koji možete naći na Syncro Trening Centar web.

Veselimo se susretu!

Detalji:

Datum:
listopad 6, 2014
Vrijeme:
17:30 - 20:00
Događaj Categories:
, ,
Događaj Tags:
,

Organizator

GKMM
Telefon:
+38521685000

Lokacija

GKMM – Središnja knjižnica
Slobode 2

Split, 21000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
021685000
Web stranica:
www.gkmm.hr