Knjižnica Trstenik: “Mali Trstenik – čitam ti”

Petak, 22. ožujka u 18:00, Knjižnica Trstenik

Mali Trstenik – čitam ti

Draga djeco i roditelji! Knjižnica Trstenik poziva naše najmlađe članove na pričaonicu u petak, 22. ožujka u 18 sati, koju će voditi studentica i volonterka Antonia Čarija.
Priča koju će čitati Mali majmun u velikoj brizi namijenjena je najmlađoj čitateljskoj publici, a tematizira važnost davanja i primanja pomoći, kao i ustrajavanje u rješavanju problema unatoč nesporazumima ili frustraciji.
Naime, mali majmunčić u trenutku nepažnje izgubi mamu u velikoj džungli… Pomaže mu leptir Leptiran koji ima potpuno drugačiju predodžbu o tome kako izgledaju mame… Hoće li majmunčić uopće pronaći mamu?
Dođite i poslušajte ovu predivnu priču nagrađivanih autora Julie Donaldson i Axela Schefflera. Poslije čitanja slijedi zabavna i edukativna igrica za naše mališane 🙂

Prijave na tel. 021 685 077 ili na e-mail adresu trstenik@gkmm.hr

Knjižnica Trstenik se pridružuje kampanji „Čitaj mi“ za poticanje čitanja djeci od najranije dobi. Pričaonice će se održavati svaki zadnji i predzadnji petak u mjesecu. Dragi roditelji budite poticaj djetetu u čitateljskim aktivnostima, a čitajte i sami!