E-knjiga: Ljeto je krivo za sve

Autor: Sarah Morgan

Preporuke dipl. knjižničara: Čitajte e-knjigu!

Posudite e-knjigu

Sarah Morgan od djetinjstva je znala da želi biti spisateljica. Danas živi taj san. Pet puta je nominirana za prestižnu nagradu RITA koju dodjeljuje udruženje američkih pisaca ljubavnih romana, a tri put a je i osvojila istu nagradu. Njezini romani redovito se pojavljuju na top-listama najprodavanijih knjiga, a prevedeni su na tridesetak jezika. S mužem i djecom živi u okolici Londona.

U drugom nastavku ljubavnog serijala autorica piše o srednjem bratu O’Neil. Sean je ugledni  ortopedski kirurg kojem je karijera sve. Za razliku od posla u kojem je vrhunski stručnjak, pate mu veze – to jest, nema ih.

Sean je jedini brat koji ne živi u Snježnom kristalu, ne bavi se njime i općenito, prezire sve vezano za obiteljsko skijalište. Predan je karijeri ortopedskog kirurga, poslu u kojem je briljantan, živi u gradu, u centru buke i smoga – i voli to. Obiteljski posao njemu ne znači ljubav i bliskost, već pritisak i glavobolju. Isto to je osjećao i njegov pokojni otac, zato je Sean i najpovezaniji s ocem i jedini ga razumije. Ne slaže se s djedom i rijetko kad dolazi na obiteljska okupljanja. No, prošlo je ljeto ipak došao i spetljao se s Elise, ženom koja mu je slična. Hoće li Élise otkriti svoju tajnu i prihvatiti novi početak? Saznajte!

„Šefica kuhinje, vatrena Francuskinja Élise Philippe uistinu ima loš dan. Ne samo da su joj se srušili svi veliki planovi za otvaranje bistroa nego se u grad vratio i Sean O’Neil, koji izgleda privlačnije nego ikad. Sjećanja na strastvenu noć prošloga ljeta ne izlaze Élise iz glave, ali ona itekako dobro zna da će Sean prije ili kasnije otići… opet. Što, uostalom, nije ni važno – nakon katastrofalnog završetka svoje prve ozbiljne ljubavne veze, čvrsto je odlučila da ljubav na duge staze nije za nju… „

Posudba e-knjige

Sve o online upisu u knjižnicu

KALENDAR DOGAĐAJA