Praporci u snijegu

Autor: Sarah Morgan

Preporuke dipl. knjižničara: Čitajte e-knjigu!

Posudite e-knjigu

Sarah Morgan pet je puta nominirana za prestižnu nagradu RITA koju dodjeljuje udruženje američkih pisaca ljubavnih romana, a triput je i osvojila istu nagradu. Živi s mužem i troje djece u okolici Londona.

Autorica u svom prvom serijalu o braći O'Neil – Jackson, Sean i Tyler spaja u obiteljskom zimovalištu Snježno kraljevstvo kako bi spriječili gubitak svoga doma.

Naglasak u romanu stavljen je na obiteljske odnose te koliko toga može poći po zlu, ukoliko su ti odnosi ozbiljno narušeni. Osim tematike razvoda, pratimo i priču o osjećaju napuštenosti, neželjenosti, pa čak i o odbačenosti, ali i o toplini i važnosti obiteljskog doma, ljubavi te zaštiti. Simpatično je to ispričana priča o obiteljskom zajedništvu, prepuna humora i komičnih dogodovština, koja obiluje božićnom čarolijom, zimskim ugođajem te snježnom idilom.

Sean nakon smrti svoga oca krivi djeda i njegove pritiske da sve ostane u obitelji, ali to ne želi reći ostatku obitelji. Zbog toga ima kompliciran odnos jer misli da mu djed prebacuje što je postao izvrstan kirurg.

Snježno kraljevstvo je ostavljen starijem sinu Jacksonu koji je morao ostaviti svoj uspješan posao sa zimskim sportovima. Kod svog povratka doveo je sa sobom i Elise, francusku kuharicu koja isto ima svoju tajnu prošlost od koje bježi.

Zaposlio je preko agencije za javnošću Kayle koja je bijegom u zimovalište mislila da će pobjeći božičnom duhu koji je uvijek podsjeća na tužno djetinjstvo od kada su se njeni roditelji rastavili.

Komplicirani odnosi puni ljubavi, tuge i krivnje, ali i osjećaja dužnosti. Hoće li Jackson priznati da se zaljubio u Kayle? Bi li Jackson mogao biti taj koji će Kayli opet približiti božićnu čaroliju?

A što je sa Seanom i Tyler? Saznajte u nastavcima : Ljeto je krivo za sve i Možda ovog Božića!

Marina Uroda, dipl. knjiž.

Posudba e-knjige

Sve o online upisu u knjižnicu

KALENDAR DOGAĐAJA